Ruilen en Retourneren

Ruilen en Retourneren: Uw Tevredenheid is Onze Prioriteit

Bij de verkoop van onze fatbikes staat uw tevredenheid voorop. We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om een definitieve beslissing te nemen, en daarom willen we ervoor zorgen dat u met vertrouwen kunt winkelen. Hieronder leggen we ons ruil- en retourbeleid uit, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Ruilen: Vind de Perfecte Fatbike

Als u niet helemaal tevreden bent met uw aankoop en een andere fatbike uit ons assortiment wilt proberen, bieden wij u de mogelijkheid om te ruilen. U kunt binnen 14 dagen na de oorspronkelijke aankoopdatum contact opnemen met onze klantenservice om een ruilaanvraag in te dienen. Zodra we uw verzoek hebben ontvangen, begeleiden we u door het ruilproces.

Om in aanmerking te komen voor een ruil, dient de fatbike in ongebruikte en onbeschadigde staat te zijn, met alle originele accessoires en verpakkingen intact. Onze klantenservice zal u voorzien van verzendinstructies en zorgen voor een soepele afhandeling van de ruil, zodat u snel de fatbike vindt die aan uw wensen voldoet.

Retourneren: Niet helemaal tevreden? Geld terug

Wij willen dat u volledig tevreden bent met uw aankoop. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw fatbike, bieden wij een retourneringsmogelijkheid binnen 14 dagen na de oorspronkelijke aankoopdatum. Neem contact op met onze klantenservice om een retouraanvraag in te dienen.

Voor een succesvolle retournering moet de fatbike in ongebruikte en onbeschadigde staat verkeren, met alle originele accessoires en verpakkingen intact. Zodra we uw retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, ontvangt u een terugbetaling voor het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele verzendkosten die u oorspronkelijk heeft betaald (met uitzondering van extra kosten voor snellere verzending). Lees onze algemene voorwaarden artikel 7 voor meer informatie.

Hoe te handelen?

Als u gebruik wilt maken van onze ruil- of retourneeroptie, kunt u contact opnemen met onze klantenservice via contact@fatbikes-outlet.nl. Ons toegewijde team staat voor u klaar om u te begeleiden bij het proces en eventuele vragen te beantwoorden die u heeft.

Bij het uitvoeren van een ruil of retournering vragen we u om de fatbike zorgvuldig te verpakken om schade tijdens het transport te voorkomen. Vergeet niet om alle originele accessoires en verpakkingen mee te sturen, zodat we uw verzoek snel kunnen verwerken.

Ons doel is om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw fatbike-aankoop. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van de juiste fiets of vragen heeft over ons ruil- en retourbeleid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om u te voorzien van een hoogwaardige fatbike en uitstekende klantenservice.

Met vriendelijke groet,

Fatbikes-outlet